פיטריאזיס רוזאה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

12/08/2015 | 02:06 | מאת: שירה

שלום, לאמא שלי הופיעה לפני כחודש פריחה באזורים רבים בגוף ולדעת רופאת העור מדובר בפיטריאזיס רוזאה. לאחרונה העור בכל הגוף הפך למקומט מאוד (כמו עור של זקנה) , יבש ומרגיש מצולק. היא שמה הרבה קרם גוף ושמן וזה עדיין נראה מקומט מאד. האם יתכן שהתופעה קשורה לפיטריאזיס רוזאה, האם זה עובר? האם עור מקומט (בפתאומיות יחסית) יכול להצביע על בעיה אחרת?

13/08/2015 | 17:22 | מאת: ש.

תכנסי לאתר מחלות עור דרך גוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור ראיתי שם על תרופה למחלה הזו. בהצלחה

15/08/2015 | 23:58 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

הבעיה שתארת מצריכה אבחון על ידי בכדי שאוכל להשיב עליה. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין