היפר קרטוזיס

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

05/08/2015 | 09:58 | מאת: שלי

שלום רב. אני סובלת מכפות רגליים נוקשות עם חתכים והתעבות עור, שכמעט שום משחה לא עוזרת. זה נמשך כבר מס' חודשים. אתמול הייתי אצל רופא עור, והוא אמר שהיות ואני סובלת בחודשים האחרונים ממחזור לא סדיר, אז יש לי היפר קרטוזיס, והוא ממליץ על מרקחת של זפת+חומצה סליצילית למשך החודש הקרוב בשלב ראשון. ניסיתי למצוא חומר שמקשר בין תופעות לוואי של גיל הבלות למצב הרגליים שלי ולא מצאתי. שאלותי הן: א. האם ידוע לך משהו על הקשר הזה? ב. אם המחזור ימשיך להיות סדיר, מה הטעם לשים מרקחת שכזאת ? תודה על העזרה, שלי

11/08/2015 | 12:46 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

1. הקשר קיים 2. טיפול חיצוני יכול תמיד לשפר את המצב דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין