עקיצות בירכיים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

29/07/2015 | 06:57 | מאת: אורן

שלום, בשבוע האחרון אני סובל מעקיצות מרובות בעיקר באזור הירכיים בואכה אברי המין נראה כמו תגובה אלרגית של הגוף לעקיצה של חיה כלשהיא, מאחר והעקיצות מגרדות מאד. העקיצות הולכות ומתרבות, לרוב בשורה. הבחנתי שעקיצה אחת מתרבה לכמה עקיצות באותו אזור (מה שמעלה את החשד שמדובר בטפיל תת עורי). חברה שלי ישנה איתי ולא נעקצת. אודה מאד לעזרה באבחנה וטיפול (תורים לרופא עור יש רק לאוקטובר)

11/08/2015 | 12:53 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה . מוזמן לפנות למרפאתי. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין