אטופיק דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

28/07/2015 | 11:29 | מאת: יעל

בתי בת 3 חודשים ואובחנה עם אטופיק דרמטיטיס, וקיבלה למרוח קרם טבעדרם. בעוד שבני בן השנה ו 10 שגם מאובחן עם אטופיק קיבל (מרופא עור שונה) אפלומיצין. האם טבעדרם היא משחה מתאימה לאטופיק? והאם זו משחה שהייעוד שלה הוא בכלל על רקע פטרייתי?

28/07/2015 | 13:03 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

בשתי המשחות הנל קיימת כמות מסוימת של סטרואידים זהו החומר שעושה את ההבדל (אלא אם לבנך גם היה זיהום מקומי בעור). גישתי בדכ (וזה נאמר מבלי לבדוק את ילדך) הוא לנסות ולהימנע כמה שאפשר משימוש בתכשירים סטרואידים בילדים. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין