ציסטה חלבית על איבר המין

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

05/07/2015 | 20:34 | מאת: אוהד

שלום, יש לי בליטה קטנה על איבר המין כ 2-3 מ"מ. נראה שמתחת לאור יש חומר לבן-צהוב. לגידול יש פתח קטן שהצלחתי דרכו לנקז חלק מהחומר, שהיה לו מרקם כמו לגבינה. כל התאורים האלו מתאימים למה שקראתי באינטרנט כ ציסטה חלבית. בעבר הצלחתי לנקז חלק מהחומר ולאחר כמה חודשים נראה שהחומר חזר ושוב הצלחתי לנקז רק חלק ממנו. הדבר העיקר שמטריד אותי בעניין שזה לא יחמיר, האם אפשר להיות בטוח שזה גידול שפיר? עוד מדאיג אותי מבחינה אסתטיות (נשמע מאוד מביך להסביר על זה לבחורה). האם יש צורך בטיפול ואם כן מה הוא? ניתוח באזור לא נשמע אידאלי, אשמח לדעת אילו פתרונות יש. תודה.

07/07/2015 | 12:37 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון דר אכי פרידמן מומחב ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

08/07/2015 | 22:36 | מאת: אוהד

מאמין שעל שאלה כמו דרכי טיפול יכלתי לקבל תשובה גם לפני בדיקה פיזית...

מנהל פורום רפואת עור ומין