פיסורה כבר 4 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

04/07/2015 | 11:30 | מאת: אנונימי

שלום תחילה הופיע לי הפיסורה בדם לאחר ניגוב אחרי יציאה , אחר כך זה ממש הקשה עליי ביציאות , היום אחרי שאני מטפל במשיכה סינטומיצין (אם אני לא טועה שפורפרת אדומה כזו אין עליה שם) ומקלחות חמות , הכאב פחת מעט אך עדיין נמצא בנוסף לכך התווסף גרד לאזור שמתחזק בלילה ומגיע למצב שזה מעיר אותי לעיתים , האם הגרד הוא סימן לתחילת החלמה או החמרה? יש עוד הצעות לטיפול? הייתי אצל הרןפא יחידה והוא לא ממש מבין בזה .

07/07/2015 | 12:35 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

פנה לכירורג. דר אכי פרידמן מומחב ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין