נקודה לבנה מופיעה עם מים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

02/07/2015 | 20:33 | מאת: מאיר

נקודה לבנה קטנה, מופיעה אחרי מקלחת. צרבה טיפה בזמן המקלחת. נעלמת תוך יום או פחות, אבל אז חוזרת. לא מגרד. אין קשקשים. לא כואב במגע. לפעמים יש תחושה כלשהי באזור, קשה להסביר. אולי דומה לצריבה. היום היא נעלמה בערך חצי שעה אחרי מקלחת. זה נראה שהנקודה שינתה לצבע אפור כהה, כך שזה מתמזג טיפה עם העור. ויש שקע קטן בעור באזור שהיא קיימת.

02/07/2015 | 21:12 | מאת: מאיר

הארתי עם אור חזק וראיתי שזו נקודה צהובה קטנה שיוצאת מהעור. המגע עם המים מגדיל אותה וגורם לה להראות יותר לבנה.

07/07/2015 | 12:35 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

ללא בדיקה ואבחון לא אוכל לסייע דר אכי פרידמן מומחב ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין