שימוש במשחה אנהידרול פורטה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

02/07/2015 | 13:20 | מאת: אלי

שלום רב אני מזיע בכל הגוף באופן מוגבר ומטריד. זה קשור למתח רב, משקל גוף (שוקל 90 גובה 187 כשפני 6 שנים שקלתי 80) וגם נטיית ילדות להזעת יתר בגוף במיוחד בכפות ידיים ורגליים. לפני שבועיים שמתי את המשחה על כפות הידיים 2 לילות רצוף ומאז אני לא מזיע בהן אך מזיע יותר בגב, בבטן ובחזה. ממש בריכה נהיה שם. אתמול שמתי את המשחה על הגב ובבטן והחזה- כמות ההזעה בהן פחתה. שאלתי היא אם מותר לשים על אזורים אלו את המשחה ?? (שמיועדת בעיקרון לבית שחי כפות ידיים ורגליים)

07/07/2015 | 12:37 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

ניתן אך יעילותה תהיה נמוכה יותר באזורים אלו דר אכי פרידמן מומחב ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין