דחוף

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

17/06/2013 | 00:11 | מאת: שירן

שלום..נקודות חן שמזמן היו לי מתקלפות לי גודל עליהן כמו קליפה ואז אני מקלפת ונהיה חור יורד קצת דם לא יודעת היה לי את זה אז והייתי אצל רופאת עור ואמרה לי שזה לא נקודת חן למרות שאני זוכרת תנקודות האלה מזמזן עכשיו השאלה היא האם נקודת חן שמתקלפת זה סימן לסרטן? אני נורא מפחדת הייתי אצל רופאת עור והיא בדקה לי תנקודות עם הזכוכית מגדלת הזאת והיא אמרה שהכל בסדר מה עושים? זה נראה שזה מתרבה למה? באינטרנט רשום שזה סרטן מפחידים תאנשים

21/06/2013 | 22:13 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

התייעצי ברופאה. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין