רגישות לזהב

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

22/04/2013 | 00:35 | מאת: mori z.

ד"ר שלום, מאז שאני ילדה אני סובלת מרגישות לעגילי זהב, בכל פעם שענדתי סבלתי מאינפקציה (גירודים, הפרשות ואודם).. בכל פעם שמאוד רציתי, ענדתי ולאחר מכן סבלתי כמה ימים (חיטאתי את העגילים ואת החורים עם אלכוהול, ומרחתי משחה אנטיביוטית). שאלתי היא כזאת: האם ישנה דרך לטפל בזה ולהעלים את הרגישות הזו??? לאחרונה קיבלתי עגילי זהב עם יהלומים וכל כך חבל לי לא לענוד אותם.. תודה.

27/04/2013 | 22:32 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

לא. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין