גרד בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

24/02/2008 | 19:38 | מאת: רויטל

יש לי פטריה בקצה פי הטבעת (וגם קצת בפנים). מאוד מאוד מגרד לי. בעיקבות הגרד אני מרבה לשפשף את האיזור. האני מתביישת להגיד לרופא. לקחתי דרמרקומבין ליומיים, היתה לי הקלה ואז שוב חזר הגרד. האם יש משהו שניתן לשים בתוך פי הטבעת?

25/02/2008 | 18:56 | מאת: נחום

לצערי גם אני סובל מאותה בעיה במשך הרבה שנים עם תקופות של רגיעה שזה מציק פחות. גם אני מטפל בדרמה קומבין ועם שימוש ממושך יום יום יש הקלה משמעותית בגרוד. בנוסף חשוב לשטוף את אזור פי הטבעת לאחר כל יציאה בשרותים ולא להסתפק בניגוב. עד כמה שהבנתי מרופא עור, זוהי בעיה כמעט כרונית שצריך לטפל בה תקופה ארוכה ולהקפיד על הגיינה ונקיון של המקום. אין מה להתבייש להגיד לרופא , בשביל זה הוא רופא והוא נתקל בהרבה מאוד מקרים כאלה, את לא היחידה שסובלת מזה. בהצלחה ותגשי לרופא. אם את לא מתביישת להבדק אצל רופא נשים אז גם אצל רופא עור אין מה להתבייש.

25/02/2008 | 23:11 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אני מסכים.

25/02/2008 | 23:11 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

יש. למרות הבושה גשי להבדק.איני יכול להציע טיפולים מבלי לבדוק ולאבחן.

26/04/2008 | 06:15 | מאת: שרון

שלום באתר העור האלטרנטיבי יש לך מידע על שתי משחות צמחיות ( פורצות דרך לטעמי ) בטיפול בגרד בפי הטבעת ואקזמות. האתר של רמי מור . http://www.ramimor.co.il/ הוא מקבל בחיפה ובתל אביב בתאום מראש. לגבי המשחה הסטירואידית שאתה מורח ביום שתפסיק את המשחה הסטירואידית דרמקומבין יהיה לך תוהו ובוהו איום של גרד והתקלפות ( ריבאונד של הפסקת הסטירואידים שהעור התמכר להם ) הייתי בשוק שקראתי שמורחים באזור כה רגיש משחה עם סטירואידים כה חזקים - הרופא שנתן אותה פשוט חוטא לאדם - והאדם קורבן בחוסר ידיעתו. בהצלחה לך.

מנהל פורום רפואת עור ומין