הימנעות ממחלות מין

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

21/02/2008 | 16:38 | מאת: יע

ד"ר שלום, בת זוגתי מעוניינת לקיים יחסי מין ללא קונדום, ואני קצת חושש מהידבקות במחלת מין, למרות שאין סיבה הנראית לעין בגללה אני צריך לחשוש. בת זוגתי עברה בדיקת HIV שיצאה שלילית, אני מתאר לעצמי שהייתי רואה אם היה לה הרפס, רציתי לשאול אותך, האם יש סימנים נוספים שעליי לבדוק בטרם אסכים לבקשה זו, או שמה ניתן להירגע ו - "לקחת את הסיכון" ?

21/02/2008 | 19:57 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

המחלות שהזכרת אינן היחידות המועברות ביחסי מין.קיימות עוד רבות(עגבת זיבה,כינמת,גרדת אם למנות רק מעטות מהן).. זכור כי בדיקת HIV שלילית נכונה עד 2-3 חד' טרם ביצועה. את ההחלטה אם "לקחת את הסיכון" -תצטרך לקחת לבדך.

26/02/2008 | 09:47 | מאת: אדם.רגיש

שלום יש לי שאלה מוזרה מאוד ואני לא יודע איך לתפטר מזה הבעיה היא בביצים שלי יש אחת יותר גדולה מהשניה מה זה גורם ומה אפשר לעשות עם זה

מנהל פורום רפואת עור ומין