גירוד חזק באשכים לתקופה ממשוכת (בעיקר בלילה)

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

17/01/2020 | 09:42 | מאת: צח

שלום, הנני סובל לתקופה מאוד ארוכה (כשנה) מגרד באשכים, בעיקר בלילה ובחוסר תזוזה. בד"כ אין סימנים מיוחדים אבל בימים האחרונים התפתחה לי מן "שערה מתחת לעור" באשכים. חשוב לציין שהנקודה היא בודדת ואין נקודות נוספות מסביב. אני יכול לשלוח תמונה אבל לא חושב שמתאים להעלות לאתר (אבל כן לחוץ ומעוניין לקבל חוות דעת מאחר והתור הקרוב לרופא עור הוא בעוד כחודש וחצי ומעוניין לוודא שזה לא נראה ממש חשוב עד שאגיע אליו)

17/01/2020 | 11:33 | מאת: צח

אני מעוניין להוסיף שה"ציסטה" בעלת ראש עגול (ללא ראש כמו לאקנה) קשה מאוד למגע, מגרדת אך לא כואבת כלל אלא אם מופעל לחץ חזק עליה והכאב עובר לאחר מכן

גרד ממושך באיזור האשכים קשור לרוב בסטרס.גרד ממושך יכול לגרום לשערה כלואה שהופכת למצב זיהומי של זקיק השערה שנקרא פוליקוליטיס.

מנהל פורום רפואת עור ומין