פצעים שעוברים ממקום למקום עם בני בן ה8

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

23/12/2019 | 16:32 | מאת: נרד

שלום, מדובר בעיקר בפצעים באזור הפנים היו גם שניים בבסיס הצוואר ובכתף למעלה.. כל פצע נמשך כשבוע או יותר מתחיל קטן ומתרחב כמו בתמונות. המצב כבר נמשך כמעט חודשיים..בינתיים היו שש פצעים כפי שזכור לי..אחד כמעט נעלם ואז השני מתחיל! אז עכשיו הבנתי שחייבת בדיקה..אנא עצתכם מה זה יכול להיות..והאם אפשר להשיג תור דחוף בחיפה?כי תור הכי קרוב אצל רופא עור זה בעוד חודש וחצי עד שלושה חודשים.

לעתים חסימה של צינורות זיעה בפעילות יתר כולל ספורט. צריך לבדוק.

מנהל פורום רפואת עור ומין