שלפוחית על איבר המין

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

28/11/2019 | 01:53 | מאת: לירן

ד״ר צ׳רנוב שלום, לפני שבוע הופיעה לי מעין שלפוחית קטנה מאוד על איבר המין, ובראש השלפוחית היה מעט חומר לבן שנראה לי כמו מוגלה. באזור השלפוחית הופיעו גם שני פצעונים לבנים קטנים (בגודל קצה סיכה). לאחר כמה ימים יצאו מן השלפוחית קצת נוזלים בצבע שקוף, ומעט המוגלה שהייתה. עכשיו נשארה שלפוחית מאוד קטנה (קשה להבחין בה) בצבע עור, ולידה שני הפצעונים הקטנים. חוץ מזה אני לא מרגיש שום גירודים או משהו אחר. בנוסף כמה ימים לפני זה יצאו לי כ15 פצעונים לבנים, גם הם מאוד מאוד קטנים (כמו נראה נקודות) על השפה העליונה בצידה הפנימי. וכשבוע לפני כן יצא לי פצעון על הפטמה, הפצעון הזה בצבע עור. גם שני הדברים האלה לא מלווים בגירודים או כאבים כלשהם. אני לחוץ מהעניין ולצערי התור לרופא העור מגיע עוד למעלה מחודש. מה זה יכול להיות? האם מדובר בהרפס?

לעשות בדיקת דם לנוגדני הרפס.רצוי באופן כללי גם לעשות בדיקה למחלות מין בכלל.

נשמע כמו הרפס.לבצע בדיקת דם להרפס לצורכי אבחנה.

מנהל פורום רפואת עור ומין