כוויה ממשחת רטאויט

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

10/11/2018 | 14:17 | מאת: שן

שלום ד"ר, אני סובלת מפצעונים בישבן. רופאת עור נתנה לי מרשם למשחת רטאויט 0.05%. התחלתי להשתמש בהדרגה. אני מורחת על כל האזור משחה בגודל של אפונה (פלוס מינוס). התחיל מעט לגרד בין לחיי הישבן והיום ראיתי שיש אדום בכל אזור המחיצה. ממש נראה כמו כווייה. מה ניתן לעשות? יש לי בבית משחות בייבי פסטה ובפנטן. ניתן למרוח אחת מהן? להפסיק את השימוש לחלוטין או רק עד שיעבור ולחזור אליו שוב בהדרגה? תודה!

טיפול פסול.להפסיק טיפול. בפנטן פלוס .צריך לברר את מקור הפצעים.

מנהל פורום רפואת עור ומין