שושנת יריחו - זיהוי

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

26/08/2018 | 11:26 | מאת: גיל

היי ד"ר, היינו בנופש עם חברים באיזור צוקים שבערבה ונעקצנו בהמון מקומות בגוף. העקיצות קטנות ומאוד מגרדות, זה היה שלשום, העקיצות הופיעו רק 24 שעות לאחר העקיצה ושם התחיל הגרד. איך אני יכול לדעת אם זו שושנת יריחו? אין תורים עד ה6.9, האם זה זמן שכדאי לחכות או לנסות להכנס באופן דחוף בשביל לאבחן ולהתחיל לטפל מצורפת תמונה : http://www.interload.co.il/upload/4756016.jpg נעקצנו שלשום, שכבתי על ספה בחוץ ושם נעקצתי תודה רבה

28/10/2018 | 23:22 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

פנה לרופא עור ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acy.com

מנהל פורום רפואת עור ומין