עזרה לפני הגעה, (שלוקחת לא מעט זמן).

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

25/08/2018 | 21:05 | מאת: שאול.

שלום רב, שמתי לב מזה תקופה (ככל הנראה מאוחר מדי) על קטע שחור יותר בצד הפנימי (מאחורה), באזור הפין, (לפעמים גם שורף קצת, ככל הנראה פטריה או משהו דומה אחר). מן הסתם כמעט כל קיץ בא והולך עניין שפשפות במפשעות אבל מעולם לא בפין. איך נוצרת? והאם תופעה מוכרת? ומה ניתן לעשות (למרוח) בינתיים עד שמגיעים לרופא? תודה מראש על עזרתך!

28/10/2018 | 23:24 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acy.com

מנהל פורום רפואת עור ומין