שאלה על כתמים מוזרים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

16/08/2018 | 21:05 | מאת: חן

ערב טוב דוקטור! לפני מספר שבועות אני רואה באזור הבטן כתבים עגולים קטנים בצבע אדום ורוד בהיר, ובמשך כמה שבעות אני רואה הכתמים התפשטו גם לאזור הגב וכמה בירך וגם באזור הבטן נוצרו עוד, וישנם כתמים שגדלו והתבהרו ונהיו מחוספסים. מה זה יכול להיות? האם זה משהו שצריך לדאוג? מה אפשר לטפל מחכה לתשובה בתודה מראש

18/08/2018 | 16:06 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין, אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-Acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין