פצעונים קטנים בקרקפת

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

09/08/2018 | 18:47 | מאת: ליבי

שלום, אני בת 24 וכבר תקופה שאני סובלת מבעיה שמציקה לי ממש יש לי בקרקפת פצעונים קטנים שיוצאים. יש כאלה שיוצאים טיפה מוגלתיים ויש כאלה שפשוט סתם. אין לי גרד בכלל וגם לא קשקשים (לפעמים אם אני חופפת לא טוב אז טיפה אבל לא ברמה שניתן לראות אותם) אבל דבר אחר שמתלווה זה תחושת כאב בשיער אני יודעת שזה נשמע מוזר אבל כאילו השיער שצמוד לקרקפת גורם לי לתחושת כאב ולפעמים גם תחושת חום/שריפה (לא שורף לי אלא כמו אש כזו לא יודעת בדיוק להסביר) עצם קיומם של הפצעים גורם לי להתעסק באיזור הראש הרבה כי הם כואבים ולפעמים אני חייבת ללחוץ עליהם כמו פצעים בפנים כדי שיתרוקנו, אני חושבת שבגלל ההתעסקות באיזור יש סיכוי שאני עוד יותר מדליקה את הפצעים וגורמת לדלקת וגם לנשירת שיער באיזור הזה. אין לי התקרחות אבל יש לי נשירה ממש מעיקה המצב הזה ממש מעיק יכול להיות שזו מחלת עור גם אם לא מגרד לי אבל רק שורף וכואב?

18/08/2018 | 16:20 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

פני לרופא עור ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין, אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-Acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין