פציעה בעקבות כוויה ברגל

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

23/07/2018 | 21:00 | מאת: אלינה

לפני כחודש נכוותי כוויה 2 פתוחה על השוק של הרגל בגודל קצת פחות מחצי כף יד. יצאו שלפוחיות וניקזתי אותן עם מחט (לא ידעתי שאסור) כתוצאה מכך הכוויה נפתחה ונהיה פצע שפגע בשכבה הראשונה והשנייה של העור. עכשיו הפצע סגור ומרגיש כאילו זה עור כרגיל אבל הוא לא נראה כמו עור הרגיל וגם לא מדובר בצלקת. העור אדום ונראה כאילו הפצע פתוח כשהוא לא. האם זה יעבור (לא בהכרח חזרה לעור המקורי, פשוט שלא יראה כל כך נורא) ? ואם כן תוך כמה זמן בערך ? יש דרך לתרום למהירות ההחלמה בבית?

05/08/2018 | 22:02 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין, אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין