חשוב, וקשור לפורום.

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

23/07/2018 | 12:58 | מאת: שרון.

שלום רב, יליד 1980, לאחרונה הצטברו על ראשי שערות שיבה, קצת מקדימה ויותר בצדדים. ברצוני לדחות מעט את העניין, וניסיתי לא מעט צבעי שיער שונים (בין השאר הרגילים לגברים, כגון JUST FOR MAN ומשהו דומה של שוורצקופ), (עובד רק לפי ההוראות ולוקח את הזמן בין צביעה לצביעה). אבל לא משנה איזה צבע וחברה מיישם, תמיד-תמיד לאחר מספר ימים (כיומיים שלושה) מופיעים פצעונים מפותחים ודלקתיים עקב הצביעה (מתחיל באדמומיות ועיקצוצים ולאחר מכן הופך לפצעונים, בעיקר סביב הראש). כמו כן מנסה גם צבעים איכותיים וללא אמוניה, חמצן, PPD, לאחרונה אפילו טבעיים כגון צבע חינה לשיער בתוספת מים בלבד, וזה גם קורה, לא משנה מה, פשוט הקרקפת שלי אלרגית לכל צבע שמורח על הראש. הפצעונים מציקים ונשארים איתי לא מעט זמן, לפחות כשבועיים. מה זה יכול להיות?? האם ישנו משהו שכן יכול להמליץ לי לבדוק, חוץ מלא לצבוע? וכמו כן רציתי לשאול מה דעתך על צבע זמני (מחפיפה לחפיפה) כגון מוס או מקציף בשתיפה? תודה מראש!!! וסליחה על החפירה.

05/08/2018 | 22:04 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

רצוי לא לצבוע ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין, אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין