כאבים שורפים בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

16/07/2018 | 19:00 | מאת: אמנון

שלום דוקטור אחרי 9 חדשי פיסורה וטחורים, כשאיזור פי הטבעת תחת משחות מסוגים שונים, ניתוח שהבריא את הפיסורה והטחורים, נשארו לי כאבים ותחושת שריפה קשה בפי הטבעת עצמו , בעיקר בעת ישיבה ואחרי יציאה, שגורמות סבל קשה בישיבה ומגבילות מאד, מה יכולה להיות הסיבה ומה מומלץ לעשות לאבחנה וטיפול תודה אמנון

18/07/2018 | 09:53 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

פנה לפרוקטולוג ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

18/07/2018 | 14:59 | מאת: אמנון

שלום דוקטור הפרוקטולג שאני מטופל אצלו הרבה זמן, המליץ לי לבקר אצל רופא עור כי מההיבט הכירורגי הוא לא רואה בעיות בתחומו, תודה אמנון

מנהל פורום רפואת עור ומין