פצעון מכתשון על העור באיבר

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

07/07/2018 | 17:14 | מאת: חי

שלום אני גבר בשנות ה20 ללא מחלות רקע או עור..לפני שבוע בדיוק נוצר לי פצעון על הגוף של הפין,עשיתי בדיקה למחלות מין הכול תקין. פצצתי אותו במשך שלושה ימים ויצא משם נוזל לבן ואז דם..הייתי אצל רופאת עור אבל האיבר היה מכווץ וקשה לראות אותו בכול מקרה יש לי כמו חור שלא נסגר ומסביבו כמו התנפחות של הרקמות או בעצם צורה של מכתש(לוע של הר געש ובאמצע חור קטן שלא נסגר אבל הפסיק לצאת ממנו נוזל...הרופא אמרה שזה אולי בלוטת חלב ונתנה לי סטפידרם קרם..יש לך הערכה האם זה יכול להיות דבר נוסף קל או סרטן חלילה?

18/07/2018 | 10:04 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

ללא בדיקה ואבחון איני יכול לסייע ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין