הרפס זוסטר (שלבקת חוגרת)

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

05/07/2018 | 18:51 | מאת: שי

שלום רב, אבא שלי חלה בשלבקת חוגרת לפני כשבועיים. צד ימין של הפנים התנפח מאוד כולל שלפוחיות וכאבים חזקים באיזור הלחי, השיניים וסמוך לעין. טופל בכדורי ולטרקס 3 גר' ביום למשך שבוע ורופא אחר גם נתן לו אנטיביוטיקה בשם רוליד ומשחה אנטיביוטית. כיום, הנפיחות ירדה ב-90% , הפצעים הגלידו למעט מספר אזורים מתחת לאף, אך עדיין יש כאבים חזקים סמוך לעין, בלחי ימין, מהשפה העליונה לכיוון העין לתוך הרקה. המצב מחמיר בעיקר בלילה, נוטל לפחות 3 כדורי אופטלגין ביום נגד כאבים מה ניתן עוד לעשות?? מתי הסיפור הזה אמור להסתיים?? אנו אובדי עצות ולא יודעים למי לפנות..... תודה רבה !

18/07/2018 | 10:06 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

1. ממליץ ביקורת רופא עיניים 2. כאבים כאלו עשויים להימשך מספר חודשים לאחר שהתופעות העוריות נעלמות כדאי להיוועץ ברופא עור ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין