גירוי בקצה הפין לאחר השתנה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

27/06/2018 | 11:24 | מאת: שרון

שלום, בן 23. לא מקיין יחסי מין. מזה 10 חודשים סובל מגירוי של פתח השופכה (קצה הפין) לאחר השתנה. האזור אדום ובוהק משני הצדדים. הדבר מאוד מציק ומתלווה לכך תחושה של שתן שיוצא למרות שלא יוצא כלום (בעיקר אחרי השתנה ואחרי מקלחת- לא שוטף את הפין בסבון אלא רק מים). ביצעתי בדיקות שתן, דם, למחלות מין, CT אבנים, US שארית שתן- הכל תקין. מאוד מתוסכל שכן זה מפריע ביום-יום. האם יש קשר בין הדברים? מה ניתן לעשות? תודה.

04/07/2018 | 19:11 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין