משחות סטרואידים לתינוק

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

03/06/2018 | 13:47 | מאת: דבורי

שלום בני בן 4 חודשים סובל מיובש חמור בעור כבר למעלה מחודש, בכל הגוף ובפנים במיוחד. הרופא ילדים נתן משחות המכילות סטרואידים לטיפול אך אני קצת חוששת 1. אפלומיצין 2. בטאקורטן g קרם השאלה שלי האם אכן רצוי להשתמש לתינוק?? כמו כן, אם כבר כן להשתמש, איזו מהן מיועדת לפנים? האם יש להשתמש באופן ממוקד על אזורים יבשים מאוד או שניתן באופן כללי?

04/06/2018 | 10:17 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אין בעיה להשתמש לטווח קצר באזורים מוגבלים ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין