הופעת פצעים עגולים במקומות שונים בגוף

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

22/04/2018 | 11:26 | מאת: מור

שלום, לפני כ 3 שבועות החלו לצאת עיגולים אדומים כפי שמופיע בתמונה במפשעות, הם התפשטו לאט לאט לכמה עיגולים בבטן, בגב, ובחזה. הייתי אצל רופא עור שאומר שזה וירוס וזה יעבור ללא טיפול, אשמח לדעת האם עלי לבדוק את הנושא בדחיפות בחשד למשהו חמור יותר או באמת ישנם וירוסים כאלו, אני מאוד לחוץ ואשמח לעזרה

23/04/2018 | 23:19 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואת ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין