מוגלות- דלקת בשורש השערה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

22/04/2018 | 05:51 | מאת: לולי

שלום, מאז ימי הצבא ( כיום בת 31)אני סובלת ממה שרופא עור אמר לי פעם ומאז לא הלכתי יותר לאבחון, דלקת בשורש הזקיק, זה לרוב 99 אחוז מופיע באבר המין, גם הרופאת נשים אמרה לי איזה משהו ולא התרגשה כי זה לא היה מצב כזה נורא, לפני כמה ימים גיליתי את אחת המוגלות מתפתחת בשד השמאלי מלמטה, זה פשוט כואב זה נהיה רק אדום ואז רואים שיש כאילו מוגלה ואז המוגלה מתפוצצת ויוצאת מוגלה עם דם,הפעם זה השאיר לי חור קטן אחרי שהמוגלה יצאה אני חוששת שזה עשה נזק מסויים, השאלה מה הטיפול הראוי לזה? איך קוראים לתופעה? זה מופיע לי כל הזמן, אשמח לשמוע בבקשה את החוות הדעת, מצורפת תמונה

23/04/2018 | 23:20 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואת ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין