מחלת עור כתוצאה מקבלת טיפות עיניים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

20/12/2017 | 23:31 | מאת: הדס

שלום וברכה אני כבר כמעט חודשיים סובלת מתופעה בעור שהתחילה בקבלת טיפות עיניים אופלוקס והתפתחה לאלרגיה בפנים שכללה נפיחות ונזילות של מוגלה ושלפוחיות בפנים והתפשטות לאט לאט בעוד חלקים בגוף. אני מטופלת אצל רופאים וסה כלל אישפוזים ולא נתנו לי שום מענה לבעיה וכמובן שגם אין פיתרון וכרגע אני במצב שהתופעה לא מפסיקה גם בקבלת טיפול תרופתי.

31/12/2017 | 10:05 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

ללא בדיקה ואבחון לא אוכל לסייע ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין