בעיה בעור הפנים משומני לעור יבש מאד

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

18/12/2017 | 19:25 | מאת: אורי

היי מאז בגורתי היה לי עור פנים שמן עד כדי מבריק לפני כשנתים פרצה לי סבוריאה קלה באזור הt רופא העור נתן לי משחה סטרואידית אמר לי לחפוף את קרקפת הגבות והזקן בשמפו נגד קשקשים ומאז כך אני מטפל . לאחרונה פני הפכו יבשות עד מאד שעורתי בזקן ובגבות עייפות נושרות מלוות בקליפות וחוסר נוחות . איני יודע עכשיו באיזו דקך לטפל האם העור עדין נחשב שומני ובשל הסבוריאה הפך ליבש או שמעכשיו אצטרך לשנות טיפול טועם אשמח לתשובה בנושא

31/12/2017 | 10:08 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

פנה לרופא עור לקבלת טיפול מתאים למצבך ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין