קושי באבחנה תחושת חוסר אונים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

14/12/2017 | 21:03 | מאת: רוני

שלום רב, אני חייל משוחרר סובל תקופה ארוכה מעצירויות , לאחרונה הלכתי לכירורג שישלול טחורים והוא ראה איזה פצע בפי הטבעת והפנה אותי לרופא עור , רופא העור שלל בוודאות פפילומה והפנה אותי לפרוקטולוג לטענתו מדובר בטחורים חיצוניים , הפרוקטולוג טוען שזה פפילומה וכבר קבע לי תור לניתוח בהרדמה מלאה להסרת הנגעים , ברור שאני קובע תור לעוד ייעוץ בתחום העור על מנת לקבל אבחנה מדוייקת , עד כמה שהבנתי המומחיות היא של רופא העור לאבחן פפילומה , הייתכן שהלכתי לרופא עור בכיר שעובד בביח העמק ואינו יודע לאבחן זאת? מה אתה ממליץ לי בבקשה , אני חייל משוחרר אובד עיצות.

31/12/2017 | 10:12 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין