בליטות מגרדות בקרקפת שמופיעות לכמה שעות

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

25/10/2017 | 14:29 | מאת: רוני

שלום, מדי חודש או חודשיים, מופיעים לי בקרקפת למשך כמה שעות בליטות מאוד מגרדות. השיער נקי וחפוף, ואין לי קשקשים. פעם אחרונה שזה קרה, זה היה אחרי טיפול קוסמטי שאני עוברת פעם בשבועיים, היוצר כוויה מאוד קלה שגורמת לאדמומיות בפנים למשך כמה שעות, ובגלל שהחום בפנים עולה, אני גם חוטפת כאב ראש חזק למשך כמה שעות. לרוב אני לוקחת אופטלגין ולאחר נטילת האופטלגין מופיעות בליטות מגרדות בקרקפת. זה מופיע לכמה שעות ונעלם כאילו לא היה, כולל הכאב ראש. זה מרגיש כאילו עקצו אותי יתושים בכמה מקומות בקרקפת. ברור לי שיש קשר ישיר לכאב ראש ולחום, אבל לאו דווקא הטיפול הקוסמטי הוא הסימפטום, כי בשנים קודמות, גם היתה לי את אותה תופעה, ולא עשיתי איזשהו טיפול קוסמטי שדומה לנוכחי. זאת תגובה לחום? זה מוכר שיש תגובה כזאת לחום? לאיזה רופא אני צריכה לפנות? תודה!

31/10/2017 | 00:09 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

פני לרופא אלרגיה ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין