רואקוטן לעור שומני וסבוריאה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

04/09/2017 | 19:41 | מאת: רוני

שלום, אני סובל מסבוריאה בקרקפת ועור פנים וקרקפת שומניים מאוד מאוד, רופאת עור המליצה לי לקחת רואקוטן שיטפל נטו בשומניות, אציין שאני סובל מנשירת שיער בנוסף גם בגלל הסבוריאה והשומניות. אם אקח רואקוטן מה יהיו תופעות הלוואי על השיער והאזורים השומניים, האם השומן יכול לחזור לי בסיום הטיפול? והאם כדאי לקחת רואקוטן בשביל שומניות בלבד שאין אקנה

10/09/2017 | 00:49 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

קשה לצפות. כן. ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואת ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין