הבנת תוצאת ביופסיה בשוק שמאל

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

26/08/2017 | 11:28 | מאת: אבי

בן 70, בריא, בעקבות שטח של אדמומיות חזקה בשוק שמאל כשבכל הגוף תחושת גרד, נמנעתי מאנטיהיסטמין ולאחר כחודש החלה להירגע מעצמה ללא טיפול, כיום אדמומיות קלה מאוד בהירה. בדיקות דם ושתן תקינות, מבקש להבין את תוצאת הביופסיה: Skin, left calf, incisional (diagnostic) biopsy: Drug/allergic eruption Comment: Skin showing a mild superficial perivascular dermatitis with scattered eosinophils Snomed: T-01000, M-48540 תודה.

29/08/2017 | 22:33 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

תומך בעובדה כי מדובר באלרגיה ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין, אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין