פטריה בלתי נראת האם זה אפשר?

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

13/07/2017 | 13:05 | מאת: יוסי

שלום ד"ר פרידמן אני כבר קרוב לשלושה חודשים מקבל תלונות בנות זוג שלי לאחר שאני שוכב איתם אן נדבקות בפטריה. לאחר התיעוץ עםצ רופאת עור שבדקה את אבר מין שלי ואמר בפרוש שהוא נקי. קימתי יחסי מין עם בת הזוג הנוככית שלי אך גם הפעם היא נדבקה וטיפלה בפטריה באופן המסורטי שנשים מטפלות ( שלושה ימים של נרות לאיבר המין(. לאחר מכן הלכתי להתייץ עם אורולוג שטען בתוקף שבשל העובדה שעברתי ברית מילה אין לי דרך להיות נשעה או חולה של פטריה. הסיבות הוא הסביר פטריה דורשת מקומות לחים חשוכים. ואין לי את התנעים המתאימים לכך באיבר מין. ד"ר בבקשה תעזור לי אני עובד עצות ולא מעוניין שכל פעם שהשכב עם הבת זוג שלי היא תצטרך לסבול 3 ימים של טיפול בתודה מראש יוסי החסר מזל :(

30/07/2017 | 23:29 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

קשה לתת מענה בדרך זו, אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין