אנהידרול פורטה האם גורם לסרט השד?

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

27/06/2017 | 18:49 | מאת: אישה

שלום רב, אני סובלת מזיעה מרובה בבית השחי, שמשאירה כתמים וריח חריף, גם אחרי מקלחת. מנוחה.(פחות מזיעה אך גם במפשעות ומתחת לחזה מעט במצח ובפנים). לפני שבועיים התחלתי להשתמש באנהידרול פורטה. בזמן המריחה יש צריבה וכאבים אך לאחר יום יומיים הכאב נעלם,והזיעה נעלמה לחלוטין וריח הזיעה נשאר ממש מעט... לשאלתי: קראתי שהתכשיר מסוכן כיוון שהוא מכיל אלומיניום וכלוריד, ומכוון שהוא מונע יציאת זיעה ורעלים זה מסוכן ומהקרבה לאזור החזה יכול לגרום לסרט השד??. יש לציין שהזיעה נעלמה לחלוטין למעט מעט מתחת לחזה ובמצח.(בזמן פעילות ספורט אני מזיעה המון חוץ מאזור בית השחי שאני מורחת את התכשיר. .. האם בטוח להמשיך ולהשתמש בתכשיר הזה? כמה זמן יש להשתמש בו? באופן קבוע (כל החיים, חצי שנה)?. האם יש תכשירים אחרים, בעלי השפעה דומה ויעילה? או טיפולים לא פולשניים? תודה מראש....

10/07/2017 | 10:43 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

לא ידוע על קשר כנל ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין