שלפוחית/יבלת באיזור המפשעה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

26/06/2017 | 06:57 | מאת: דנה

שלום, כבר כמה זמן שיש לי שלפוחית/יבלת גושית כזאת באיזור המפשעה וכשניסיתי טיפה לטפל בה במשחה אנטיביוטית לא ראיתי שום השפעה.. היא קשה ולא כואבת ובצבע כהה יותר מהעור שלי. יש לציין שיש לי מחלת עור גנטית שהעור שלי רגיש יותר ונפצע הרבה משיערות קשות(במיוחד באיזור הזה) ומצטלק מאוד בקלות. יכול להיות שזה זיהום שקשור למחלת עור הזאת? אם לא אז האם זה נשמע כמו מחלת מין? ואיזו? תודה רבה על העזרה

10/07/2017 | 10:45 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין