חלודה תופעות לחשיפה ממושכת

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

21/06/2017 | 15:59 | מאת: רננה

שלום רב, אני סובלת ממערכת חיסון לקויה וממחלות כרוניות בעקבות כך. בדירה בה אני מתגוררת יש בעיית חלודה. כל הברזים מוציאים מים חלודים. לאחר כחודש התחילה להופיע אצלי פריחה בידיים שהלכה והחמירה עם הזמן והפכה לשלפוחיות מוגלתיות כואבות, מגרדות ושורפות הן הופיעו בעיקר בכפות הידיים.. ולאחר מספר חודשים התחילו להופיע גם בכפות הרגליים. הטיפולים שאני קיבלתי מרופא העור בחודשיים האחרונים לא מסייעים עד כה. האם יתכן ששימוש ממושך במים חלודים יגרמו לפריחה בעור? היכן ניתן למצוא מידע על תופעות החשיפה הממושכת לחלודה?

25/06/2017 | 00:52 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

מוזמנת לפנות למרפאה או לרופא אלרגיה ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין