דלקת בשופכה ואודם בעטרת הפין

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

21/06/2017 | 06:40 | מאת: ויטליק

בוקר טוב. לאחר סממנים של דלקת בשופכה (לא פעם ראשונה) ומתן טיפול בדוקסילין 100 מ"ג התחיל לפני יומיים אודם מגרד באיזור עטרת הפין בצידו האחורי, גם באיזור הכיפה וגם באיזור העטרה וכן גרד סביב איזור זה ועקצוצים שהחלו אתמול. אין הפרשות. האם שימוש באגיסטן מחשש לפטריה/קנדידה וכו יפתור את הבעיה שכן להבנתי במידה וזו פטריה או קנדידה היא אינה מגיבה טוב לדוקסילין ומאחר ואני רק התחלתי הטיפול בדוקסילין אשמח לפיתרון לבעיה שכן זה מטריד ולא נוח.מאולי צריך לשנות או להוסיף לטיפול האנטיביוטי משהו נוסף. תודה מראש.

25/06/2017 | 00:53 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אפשר לנסות אך ממליץ לפנות למרפאה. ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין