נקודת חן צריבה או תפרים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

11/05/2017 | 09:25 | מאת: לילי

יש שתי שיטות כירוגיות להסיר נקודת חן. שיטת הצריבה עם מחט חשמלית או בשיטה עם התפרים. למה אני לא יכולה לבקש שיורידו לי נקודת חן בשיטת הצריבה? יש לי נקודת חן קטנה ״שנראית לא טוב״ אבל לא יותר מידי כך הרופא טען ואולי כדאי להסירה. אך למה אני צריכה לעבור את שיטת התפרים ולא שיטת הצריבה ? הרי שתיהן כירוגיות וטובות.

14/05/2017 | 10:51 | מאת: לגלג

יש לי חבר שעשו לו במאוחדת בשיטת צריבה או מחט חשמלית ללא תפרים וחיתוך. אבל אמרת שקופות חולים לא עושות אסתטי אז איך זה יכול להיות?

16/05/2017 | 22:17 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

הסרה של נקודת חן מסיבות רפואיות לא נעשית באמצעות צריבה. נקודה שלא נראת טוב יש לשלוח לבדיקה פתולוגית ולכן יש להסירה באופן כירורגי ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין