פצעים אדומים בפנים שלא עוברים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

07/05/2017 | 23:38 | מאת: שימי

שלום אני בן 34 ויש לי פצעים על הפנים כמו נקודות אדומות ניגשתי לרופא עור שנתן לי אפלומיצין ואמר לי שזה לשבועיים בלבד המשחה עזרה אבל כל פעם שהפסקתי חזר לי הפצעים אז המשכתי לשים את המשחה וכל כמה ימים שאני מפסיק הפצעים חוזרים הלכתי שוב לרופא ואמרו לי לקחת רוזקס וזה עשה לי יותר גרוע האמת שאני מיואש חזרתי לרופא והוא ממש לא יודע מה לעשות איתי אני אשמח אם תתן לי עצה מה לעשות הלאה עשיתי בדיקות אלרגיה הכל תקין בדיקות דם תקינות חוץ מכולסטרול גבוה אין לי רגישות לתרופות אשמח לעזרה תודה

10/05/2017 | 22:48 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין