גירוי בפין שלא פוסק לרגע

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

21/04/2017 | 20:14 | מאת: ארז

שלום דר . אני לפני חצי שנה היה לי דלקת בדרכי השתן קיבלתי ציפרודקס אחרי כמה ימום התחיל לי כאבים בפין . הלכתי לאורולוג והוא קבע שיש לי דלקת בערמונית קיבלתי חודש וחצי ציפרודקס . נשאר לי גירוי שלא פוסק בקצה הפין הלכתי לאורולג פרטי אמר שלא היה לי דלקת בערמונית וזה הכול אצלי בראש . בנוסף הלכתי לרופא עור שאמר שאין לי כלום ונתן לי כדורים נגד אלרגיה שלא עזר ומשחה בשם טבע דרם שגם לא עוזר . לגבי בדיקותלמחלות מין עשו לי את כולם ויצא תקין גם ערמונית תקינה בגודל 19 סמק כרגע אני מטופל בפרמיקסון ואלטרולט 10 ממש כבר מיאוש רק רוצה שיעלם לי הגירוי הזה כולם אומרים לי שזה בראש לי אבל אני ממש סובל כול היום גירוי בקצה תודה והלוואי עם תוכל לעזור לי

06/05/2017 | 23:00 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

הדברים שנאמרו לך נשמעים הגיונים ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין