כתמים כהים מתרבים באזור הנרתיק

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

18/04/2017 | 08:23 | מאת: בחורה

שלום דר, אני בת 24 יש לי בן זוג כבר מעל לשנתיים פעילה מינית התקנתי התקן תוך רחמי לפני כשנה אם יש קשר.. בחודשים האחרונים החלו להופיע לי כתמים באזור הנרתיק ובאזור התחתון של הגוף אם זו נקודה בודדה מעל הישבן או על כף הרגל. אך רוב הכתמים ממוקדים באזור הנרתיק צילמתי תמונה מצונזרת להמחשה. מה ניתן לעשות האם זה נגע עורי כלשהו או שבעיה בכלי הדם? זה מאוד מדאיג אותי ומפריע לי מבחינה אסטטית. לפני כמה חודשים גם אבחנו אצלי ציסטה בשחלה האם יש קשר בין הדברים? העניין מאוד מטריד אותי כי אני בחורה שמורה ויש בי פחד שחס ושלום בן זוגי בגד בי והדביק אותי במשהו. תודה מראש על התשובה.

18/04/2017 | 08:27 | מאת: בחורה

לא יודעת אם התמונה עלתה אבל הכתמים בצבע אפור כהה/סגלגל.

06/05/2017 | 23:04 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין