גירוד וסימני עקיצה בפלג גוף תחתון ואצבעות ידיים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

05/03/2017 | 23:25 | מאת: א

היי, מזה כחודש אני סובל מגירוד שמלווה בסוג של עקיצות קטנות ואדומות מעט בעיקר בכפות הרגליים וברגליים עצמם. מתגבר בלילה (לא ברמה שאי אפשר לישון) לאחר שהחלטתי להבדק רופא אחד אמר לי שזה רק יובש (אקזמה) ולמרוח נרידרם קרם ואחרי שבוע קרם לחות. הרגשתי שהרופא לא באמת בדק אותי כמו שצריך ולכן הלכתי לרופאה אחרת ששאלה המון שאלות, הסתכלה על הפצעים ואמרה שזה לא נראה כמו סקביאס, ואז אמרה שלדעתה זה סוג של טפיל שמופיע על יונים. הביאה למרוח אפלומיצין פעמיים ביום וכדור זילרג׳י אחד בלילה. כבר עברו ארבעה ימים וחלה הקלה קלה בלבד, אבל עדיין מגרד מאוד בלילה. אשמח לדעת מה לדעתך הגורם... זה מטריד אותי מאוד. תודה!

19/03/2017 | 23:01 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין