עזרה בבעיה לא ידועה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

28/02/2017 | 22:20 | מאת: דניאל

שלום, אחי (בן 28) סובל מאוד מאדמומיות קשקשת וגירוד קשה ואף שורף שהחל לפני מספר שנים (בצבא) בכפות הרגליים בלבד, ובמשך השנים התפשט בהדרגה לאזורים שונים ברגליים, מפשעה, ישבן, בתי שחי וקרקפת (מקומות עם שיער). הבעיה הזו מציקה לו מאוד ולא הועילו משחות למיניהן ואף טיפול ממושך בזריקות נגד אלרגיה אצל מומחה בארהב שם הוא נמצא כרגע וחוזר במאי לארץ. זה לא מדבק כי הוא ישן עם אשתו (וגם עם בתו הקטנה) במיטה והן לא נדבקו מעולם. מהי התופעה הזו ואיך מרפאים אותה? (יש לי גם תמונות, חבל שאי אפשר להעלות כאן..) תודה רבה, דניאל

19/03/2017 | 23:07 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

כשיגיע לארץ אשמח לבדוק ולעזור לו ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין