נשירת ריסים וגבות עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

28/01/2017 | 14:11 | מאת: סיגל

דר פרידמן שלום רב, לפני חודשיים הורדתי אצל פלסטיקאי פיברומות בעפעפיים עליונים ותחתונים. בעזרת לייזר co2 ואמלה לאלחוש. 6 ימים לאחר הפעולה החלה נשירת ריסים וגבות ממש חזקה. הייתי אצל רופא עיניים טען שיש לי בלפריטיס קדמית . ויש לי סבוראיה דרמטטיס שנים. אך טען שאין קשר לנשירת גבות. שגבות קשור לסבוריאה. רופאת עור שהייתי ורק מהסתכלות עלי לא היה אפילו חוסר בריסים וגבות , זו היתה התחלה של הנשירה אמרה שאלופציה אראטה. מה דעתך? זה מהלייזר? מהבלפריטיס? או אלופציה? אני ממש מיואשת האם בלפריטיס סבוראי יכול להשפיע על הגבות? הגבות מלאות מסבוריאה ומגרדות תודה

31/01/2017 | 22:51 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין