כתם אדום בפנים הרבה זמן

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

27/01/2017 | 11:40 | מאת: אהוד

שלום ד"ר, אני אהוד בן 22 חייל. יש לי כתם אדום בפנים שפעם היה נורא בהיר וורוד ובזמן האחרון נהיה הרבה יותר אדום. מעולם לא שמתי לב לכתם עד גיל 17, ורק בגלל שחיטטתי בתמונות עבר ושמתי לב שיש לי את הכתם הזה הרבה זמן אך היה ממש ממש בהיר ובקושי נראה לעין. פתאום הוא נהיה בולט וחזק ומטריד מאד, עד שבזמן האחרון אני קם כל בוקר ושם איפור על מנת לטשטש את הכתם כי אני כבר לא מרגיש בנוח ללכת ככה עם הכתם הזה. הייתי אצל רופאת עור בערך בגיל 18 והיא נתנה לי תרופה בשם betacorten g cream שלא עזרה. הייתי אצל קוסמטיקאית עשיתה אצלה 3 טיפולים באמצעות לייזר IPL שלא נתן שום תוצאה. הלכתי למכון אחר שעשה לי באיזור לייזר במשך לא יות מ20 שניות לייזר מסוג פוטונה, אולם לאחר הטיפול הזה, הכתם התרחב וגדל ונהיה מפחיד בהרבה ורק לאחר שבוע וחצי חזר לגודלו וצבעו המקורי, פחדתי לחזור למכון הזה. בכל אופן, כרגע הכתם עדיין בפנים ואני לא יודע מה לעשות כבר, אני מחכה להשתחרר מהצבא בשביל ללכת לרופא עור ולדבר איתו אבל יש עוד חצי שנה עד אז. האם יש לך פיתרון דוקטור? תמונה של הכתם: http://www.up2me.co.il/images/85475213.png

31/01/2017 | 22:55 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לנסות ולסייע לך לאחר בדיקה ואבחון ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין