היפו פיגמנטציה מפצעים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

08/01/2017 | 22:55 | מאת: מריה

לפני כחצי שנה בערך הייתי סובלת מפצעים באזור המחשוף והחזה וכל הזמן ניסיתי לפוצץ אותם.. בכל מקרה הייתי פוצעת את העור ואחרי ההחלמה נשארו לי צלקות שכבר במשך חצי שנה מתרפאות והופכות מוורודות ללבנות בצורה שבולטת לעין בעיקר כי הן קרובות אחת לשנייה .. אני יודעת שמדובר בהיפו פיגמנטציה. שאלתי היא האם קיים טיפול לצלקות לבנות מהסוג שתיארתי ? תודה מחכה מאוד לתשובתך .

23/01/2017 | 23:29 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

לא. ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-Acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין