אדמומית, הרגשת שריפה ובעירה לאחר שעווה בפנים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

06/01/2017 | 14:54 | מאת: רונה

עשיתי אתמול שעווה בפנים ( באזור השפם) עם רצועות מוכנות של וייט, לאחר שניקיתי את השאריות עם המגבון שמצורף, התחיל ממש לשרוף לי, הכל נהיה ממש אדום. ניסיתי למרוח אלוורה אבל זה שרף עוד יותר עד למצב שכל הפנים נהיו לי אדומות וירדו לי מלא דמעות אז מהר הורדתי את האלוורה. שמתי משחה לכוויות (ברן קר) והלכתי לישון. קמתי בבוקר שאזור השפם מאוד נפוח, שורף ואדום כאילו זה מין דם פנימי או יבש בכל באזור. זה שורף וכואב והאודם לא עובר כלל. תהיה לי כוויה בכל האזור ? מה לעשות?

07/01/2017 | 01:21 | מאת: ד״ר אכי פרידמן

למרוח הרבה משחה נגד כוויות ולהימנע מחשיפה לשמש ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

07/01/2017 | 21:28 | מאת: רונה

קודם כל תודה רבה על תשובתך המהירה. דבר שני, זה כבר 3 ימים ככה והיום זה ממש התנפח ויותר כואב ואדום.

מנהל פורום רפואת עור ומין